POSAMEZNO IN POVEZANE V TOP ZGODBE!

4. DAN ZVEZE

V soboto, 5. junija 2021, v Velenju,

s sprejemom ob 9.15 uri.


Naše združenje v sebi nosi bogastvo vsake posameznice in vsaka posameznica v sebi nosi bogastvo našega združenja. Povezane pa ustvarjamo Top zgodbe, ki nas bodo opolnomočile.

Z vami bomo delile svoje znanje in izkušnje Suzi, Maja, Erika in Manica. 


Maja Založnik bo s svojim izjemnim glasom obogatila podelitev Zveznih priznanj odličnosti našim članom za njihovo zavzetost in posebne dosežke pri delu v našem združenju.

(Prijave sprejemajo vaše predsednice do zapolnitve mest).

Suzi%2520Afour_edited_edited.jpg

Suzi Asfour –  Ekskluzivna predstavitev njene najnovejše knjige »Poletela od iskre do plamena«. Suzi je dobitnica priznanja TL 2005, avtorica strokovnih knjig, organizatorica, moderatorka in osmo leto Zvezna predsednica. Z nami bo delila svoje popotovanje, ki ga je predstavila v knjigi. Življenje ji je dalo za nalogo raziskovanje in jo na pot poslalo z enim samim napotkom, ki se je glasil: »Imela boš lepo življenje, a najprej te bom naredilo močno!« In tako se je tudi zgodilo. Danes ima resnično lepo življenje, a preden je dojela, kaj pomeni imeti lepo življenje, jo je le-to pribilo na križ. Običajno nas šele težka kriza zares prebudi, da uvidimo, da ne živimo življenja, kot nam je namenjeno, kot globoko v sebi čutimo, da bi ga morali; v skladu z našo pristno naravo in resnico našega srca. V procesu preobrazbe je njena srčika sprejela boleč razpad vseh težkih plasti, ki so jo hromile, prepoznala svojo zdravo moč in zadihala s polnimi pljuči. Odvreči je morala vse, kar ni, da je lahko objela vse, kar je. Šele takrat je začela razvijati svoj potencial, stopila na pot razcveta in zaživela življenje, v katerem duša žari. In ta prehod iz življenja, kot ga živimo, v življenje, kot nam je namenjeno, je nedvomno izziv marsikatere ženske.

(Knjiga je že dosegljiva, kupiti jo bo možno tudi na Dnevu Zveze).

ERIKA ŠKRABEC

Erika Škrabec – S pravilno zastavljenimi cilji do zdravih osebnih financ

Erika je dolgoletna bančnica, članica UO Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine. Po izobrazbi magistrica ekonomskih in poslovnih ved, ljubiteljica narave, čebelarka ter strastna kolesarka.

Na letošnjem Dnevu Zveze nam bo predstavila področje osebnih financ, in sicer kako pravilno zastaviti cilje, če želimo imeti zdrave osebne finance.  

Izvedeli bomo:

  • kako poteka proces spreminjanja želja v zastavljene finančne cilje, 

  • kakšne cilje si je potrebno postaviti, 

  • kako narediti analizo preteklosti, sedanjosti in kako načrtovati svojo prihodnost ter 

  • katera so osnovna pravila za zdrave osebne finance.

Erika Š.jpg
Maja Fink.JPG

Maja FINK

Maja Fink – Uspeh ne pride sam od sebe

Majo poznamo kot najmlajšo prejemnico prestižnega priznanja Poslovna asistentka/tajnica leta 2018 in predsednico Kluba poslovne odličnosti Dolenjske in Bele krajine. Po izobrazbi diplomantka marketinga, po duši večna rockerica in dekle, ki je vedno pripravljeno pomagati. Svojo jezo in negativno energijo z okolice pretvori v koristno energijo med premagovanjem tekaških kilometrov. Ob njej se marsikdo vpraša: »Pa kako ji vse skupaj uspe?« Njen odgovor je, da je za vsak uspešno dosežen cilj potrebno vztrajati, izstopiti iz cone udobja in se izpostaviti. Izpostaviti svoje dobre lastnosti in svoje potenciale. Uspeh namreč nikoli ne pride sam od sebe.

Na letošnjem Dnevu Zveze nam bo predstavila, kako pravilno postaviti in uresničiti cilje, katere osebnostne lastnosti in potenciali so pomembni na poti do uspeha na določenem področju, zakaj je pomembno, da se izpostavimo, ter kako se odzvati, ko nam ne gre vse po začrtani poti.

MANICA HARTMAN

Manica Hartman – urednica knjige »Poletela od iskre do plamena«

Zelo lepo jo opišejo besede, ki so ji namenile članice UO Zveze, ko so sooblikovale njen talisman; je srčna, nežna in mila, preprosta, iskrena in igriva, hvaležna, vedno nasmejana Prlečka... Je predsednica Kluba tajnic in poslovnih sekretark Prlekije ter urednica, avtorica in soavtorica knjig.

Srčno rada bdi  nad nastajanjem knjig, saj je zanjo prelep občutek, ko vidi, kako se rojeva nova knjiga... Ganjena je, da je lahko del Suzine zgodbe, hvaležna, da jo je njena zgodba  nagovorila, da spremeni kaj tudi pri sebi, ve, da bo treba še precej delati, ampak v življenje gre vedno znova z nekim zaupanjem, da bo vse tako kot mora biti...  Verjame, da bo Suzina iskrena izpoved tudi druge ženske pritegnila k razmišljanju, kaj je tisto, kar je v življenju zares pomembno, da bodo še bolj s hvaležnostjo stopale skozi življenje…  Predvsem pa si želi, da vas bi opogumila, da odstranite iz svojega življenja vse tisto, kar vas ne osrečuje. Da si dovolimo biti me zares me – da zasijemo in da spoznamo, da lahko imamo srečno in izpolnjeno življenje, če se za to tudi potrudimo.

ona-manica-1_large.jpg
Maja Založnik.JPG

MAJA ZALOŽNIK

Pevka Maja Založnik je ena izmed redkih slovenskih pevk, ki se ponaša z izjemnimi vokalnimi sposobnostmi in pevsko diverzificiranostjo, kar je dokazala tudi na nemške The Voice, najbolj priljubljenem pevskem tekmovanju na svetu, kjer je dodobra opozorila nase. Poleg po izjemnem glasu je znana tudi po svojem pin-up stilu. Slogi: 

  • Soul

  • r'n'b

  • blues

  • jazz

  • gospel

  • pop