Bouquet of Flowers

PRIZNANJA POSLOVNE ODLIČNOSTI

"Nagrada našega dela ne predstavlja to,  kar zanj dobimo, temveč to, kar z njim postanemo."
Paulo Coelho

 

Zakaj se prijaviti na izbor Adma odličnost leta?

Nekoč izbor za tajnico leta, potem za poslovno asistentko/tajnico leta, danes Adma odličnost leta. Naziv izbora se je skozi leta spremenil, saj se je spremenil tudi sam poklic in njegovi nazivi. A skupni imenovalec je še vedno izpostaviti posameznice, ki so odlične pri svojem delu v administraciji in menedžmentu.  Zmagovalke preteklih let z nami delijo svoje izkušnje in svoje občutke, zakaj je dobro, da se prijavite na izbor za ADMA odličnost 2021.

SUZI ASFOUR, predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenije in Tajnica leta 2005

 
FB_IMG_1600431140163.jpg

MELITA PEDIČEK SPINDLER, ADMA odličnost 2020

Vsa leta spremljanja tekmovanj za tajnico leta, za znak poslovne odličnosti je bilo moje vodilo: to je laskavi naslov, ki zahteva nekaj več. Verjamem, da za vsako stvar pride pravi čas. Morda nikoli ali pa zelo pozno uvidimo, da se zadeve pripetijo z razlogom. Kaj hočemo, zakoni vesolja. Še sedaj, po skoraj letu dni, me osrečuje osvojeni naslov in zavedanje, da sem izbrala poklic, ki je dobil potrdilo. Ni le tekmovanje in razočaranje, če ne posežeš po prvi stopnički. Zavedajte se tega. Človeško je biti žalosten, ko upaš na najvišje. Je pa višji nivo dosežen takrat, ko v duši čutiš, da si pripravljen sprejeti pohvalo, priznanje in storiti to zase. 

Vsekakor želim vsakemu, ki se prijavlja na izbor ADMA odličnost, da občuti resnično potrditev sebe, svojega dela in delovanja in da ob prejemu priznanja zazna zdravstveno neopisljiv srčni utrip v vsaki celici. Verjemite, to traja. Ne le takrat ampak vedno in kar naprej.


Melita Pediček Spindler,

ADMA odličnost 2020