ROK_3910.jpg

Zabeležite si datum zadnjega srečanja članov pod okriljem Zveze.

1. OKTOBER 2022

Jesensko srečanje Zveze v organizaciji Kluba poslovne odličnosti Domžal in okolice

O novo nastalem, hitro rastočem klubu, ki je bil ustanovljen pred tremi leti in ima že 50 članic. Vodi ga Petra Arnež Mohorič; predsednica z nasmehom:

"Klub smo ustanovile, ker smo mnenja, da je vzajemna pomoč v poslovnem svetu zelo pomembna. Da je pomembno, da medsebojno delimo ideje in vizije ter tako ustvarjamo prijetno poslovno okolje. Ker se  bomo tako skupaj veselile kariernih uspehov in ob tem ne bomo čutile zavisti.

Naša odličnost izhaja s položajev, ki jih zasedamo v podjetjih, kjer smo zaposlene. Znanja, ki ga pridobimo, nam nikoli ni dovolj. Vračamo se v zgodovino starodavnih znanj in praks. Že stare družbe so spoštovale modrost ženskosti. Ženske so se družile, delile znanje, vizije, celo recepte. Vmes smo pozabile, da je kvaliteta življenja v preprostih stvareh in predvsem v dobrih medsebojnih odnosih.


Ženska ustvarja dobro energijo doma in ima v svojih genih zapisano, da deli sebe in se dotika življenja drugih ljudi. To nas pelje v svet, po katerem vsi hrepenimo. Ko se ženske zberemo v skupnosti, nahranimo svojo dušo. Ko je duša sita, smo sposobne premikati mejnike.


Zato smo ustanovile klub, kjer bo velika mera ženske energije naredila spremembe v pogledih sodobnega časa. Ker smo prepričane, da svet še ni videl vsega. Skupaj želimo utrditi pot do uspeha."

 

Povabila, dogajanje

 • Načrtovani dogodki za leto 2022
  Time is TBD
  Zveza klubov poslovne odličnosti Sloveni
  Time is TBD
  Zveza klubov poslovne odličnosti Sloveni, Zdravstvena pot 10, Ljubljana, Slovenia
  Rezervirajte si datume.
  Deli
 • DOBRODELNA AKCIJA ZVEZE
  Time is TBD
  Location is TBD
  Time is TBD
  Location is TBD
  Na povabilo članov Kluba tajnic Slovenske Istre smo člani Zveze podprli akcijo "Podari življenja" Palčice Pomagalčice in dobrodelnih škratkov za Urbana in otroke z gensko napako.
  Deli
 • Poletela, knjiga Suzi Asfour
  Time is TBD
  Maribor, 2000 Maribor, Slovenia
  Prvi vtisi. Knjigo že lahko naročite pri: suzi.asfour17@gmail.com
  Deli
 • ADMA KONGRES Pri plačilu kotizacije člani uporabite kodo ZKPOS.
  19. maj, 09:00 – 21. maj, 16:20
  Portorož - Portorose, Obala 33, 6320 Portorož, Slovenija
  Pri plačilu kotizacije člani uporabite kodo ZKPOS.
  Deli
 • 5. DAN ZVEZE bo na BLEDU
  sob., 09. apr.
  Bled
  09. apr., 09:00
  Bled, Cesta svobode 8, 4260 Bled, Slovenija
  V izobraževalnem delu bo z nami Anja Žagar, pri podelitvi priznanj pa bomo uživali v mjuziklu s Tanjo Pečenko in Lovrom Frelihom.
  Deli
 • ZBOR ČLANOV ZVEZE
  sob., 26. mar.
  Ljubljana
  26. mar., 09:00
  Ljubljana, Ljubljana, Slovenija
  Deli
 • RAZPIS ZA IZBOR ADMA ODLIČNOST LETA 2022
  09. mar., 19:00
  Ljubljana, Ljubljana, Slovenija
  Deli
 
Poletela.jpg

POLETELA

Prvi vtisi. Knjiga je že na voljo.

Spoštovane klubske predsednice,

spoštovane kolegice iz naše stanovske organizacije.


Moja knjiga POLETELA je šele dober teden na voljo, pa že prihajajo čudoviti vtisi bralk in bralcev iz različnih koncev Slovenije:


»Wauuu Suzi, požiram tvojo knjigo .... odlična je, zelo navdihujoča, polna smernic in navodil, pa tudi solze sem potočila ob branju.«


»Draga moja Suzi, ne najdem pravih besed, ki bi izrazile moje občutke ob branju tvoje knjige… Wauuuu…..dobesedno te potegne vanjo in ne moreš nehati brati, ker si ves čas v pričakovanju nadaljevanja. Čudovito!«


»Knjiga te povleče, da že komaj čakaš, kaj bo na naslednji strani. V trenutkih se mi zdi, da berem svojo zgodbo ... joj kako sem se našla. Z branjem tvoje knjige sem pri koncu. Še malo in jo začnem  brati znova.« 


»Draga Suzi, prazniki so minili ob branju, pravzaprav pozornem prebiranju besede za besedo … ob tvoji knjigi. Knjiga se bere pravzaprav kot priročnik, kot nekaj, kar imaš na mizi in ponovno vzameš v roke, da se spomniš, opomniš. Prebereš pozitivne misli, vzpodbudo. Nisem še prišla do konca, nekje na sredini sem, tam, ko se začne priprava na vzpon. Čestitam ti, draga moja! Da zmoreš in znaš ubesediti svoja čustva. Komaj čakam, da nadaljujem. Neprecenljiva si. Hvala, ker si. Vesna«


 »Berem, razmišljam, se učim. Postajam boljši. Le kdo je še sposoben tako odpreti srce in razgaliti dušo. Ne znam izraziti svojega globokega spoštovanja in občudovanja. In ta vaša notranja lepota žari tudi navzven.«


"Tvoja pripoved me je posrkala. To ni zgolj knjiga o tvoji in ženski duhovni poti, ampak Enciklopedija duše, notranjega miru, vrelec življenja."

"Danes si res zablestela! Mislim, da si prav vsakogar nagovorila, hvala ti za to. Kot vedno pripravljena, retorične sposobnosti pa gredo seveda vštric s tvojo lepoto! Bravo, Suzi, sem zelo vesela, da si moja sodelavka. Jutri pridem po knjigo. ;)"

In naša kolegica Manica Hartman, ki je urednica knjige, je v svojem predgovoru med drugim zapisala:

"Manuskript sem prebrala enkrat, dvakrat in zopet in znova, najdem se v marsikaterem stavku, pogosto tudi v poglavju. Krasen občutek je, ko vidiš kako se rojeva nova knjiga, predvsem pa, ker vem, koliko sebe, draga Suzi si dala v to knjigo, saj si o vsem govorila iskreno, z ljubeznijo in z zaupanjem. Ganjena sem, res je prelep občutek, da sem lahko del »tvoje zgodbe« ... Vem pa tudi, da je knjiga tukaj z namenom, da spremenim tudi kaj pri sebi ... Precej dela bo še treba, ampak v življenje grem vedno znova z nekim zaupanjem, da bo vse tako, kot mora biti. Verjamem, da bo tudi vas njena zgodba navdala z veseljem, z upanjem, da vas bo pritegnila k razmišljanju, kaj je tisto, kar je v življenju zares pomembno, da boste še bolj s hvaležnostjo stopale skozi življenje … Verjemite, da vam bo izvabila tudi solze … predvsem pa verjemite in spoznajte, da nas Suzi želi opogumiti, da odstranimo iz svojega življenja vse tisto, kar nas ne osrečuje. Da si dovolite biti ve zares ve – da se najdete, da zasijete in da spoznate, da lahko imate srečno in izpolnjeno življenje, če se za to tudi potrudite."


Suzi Asfour (suzi.asfour17@gmail.com)