pon., 21. jun. | Portorož

KONGRES ADMA

KRMARIMO K STABILNOSTI

Time & Location

21. jun. 05:40 – 23. jun. 22:00
Portorož, Portorož, Slovenia

About the Event

Kongres ADMA – največji slovenski in evropski dogodek za vse, ki delujejo na področju podpore menedžmentu Vsako leto se na Kongresu ADMA izobražuje in mreži več kot 450 udeležencev, ki se zavedajo, da je učinkovita podpora nepogrešljiv del poslovnih organizacij, saj povezuje različne posameznike, bogati njihove odnose ter vpliva na učinkovitost številnih projektov.Korona obdobje je v poslovanje prineslo obilico negotovosti in turbolenc. V tovrstnih situacijah je še toliko pomembneje, da vzpostavite procese delovanja, ki bodo vašemu nadrejenemu omogočali, da se ukvarja z nalogami, kjer je nenadomestljiv. Ravno zaposleni na področju podpore ste tisti, ki lahko s svojim delovanjem v vaša podjetja in organizacije, vpeljete občutek stabilnosti, organiziranosti in predvidljivosti.Letošnje leto se bomo na Kongresu ADMA posvetili vsebinam, ki vam bodo pomagale krmariti k stabilnosti, tudi v časih nestabilnosti. Nenehno ohranjanje in razvijanje vaših potencialov je ključno za samostojno in suvereno delovanje v nepredvidljivih časih. Zato vas bomo na Kongresu ADMA opremili z veščinami, s katerimi boste kos prihajajočim izzivom, z znanji, s katerimi boste prispevali k uspešni prihodnosti svoje organizacije, ter s poznanstvi, ki vam bodo v pomoč na vaši poslovni poti. Naučili se boste razmišljati strateško, vaša učinkovitost na delovnem mestu bo rasla, ob vsem tem pa boste vedno nasmejani, saj boste obvladali vse zakone uravnoteženega delovanja.Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu!

Zakaj na Kongres ADMA? 

ADMAstične vsebine Takrat ko vodja in osebje, ki ga podpira, delujejo usklajeno in harmonično, skorajda ni ovir, ki bi jim ne bili kos. Pot do tja pa seveda ni preprosta. Najboljša podpora menedžmentu je močna tako na strokovnih znanjih kot pri obvladovanju mehkih veščin.Na ADMA prireditvi na prostem vas čaka bogat tridnevni program.ADMA energijo bodo ustvarjali primeri dobrih praks, vrhunska zasedba nastopajočih, izmenjava izkušenj.

ADMAstični nastopajoči Na ADMA prireditvi na prostem boste v odlični družbi! Navdihnili nas bodo vrhunski domači in tuji nastopajoči, ki bodo z vami delili svoje izkušnje, znanje in veščine. Prireditev bo postregla z vsebinami s področja strateškega delovanja, učinkovitosti ter uravnoteženosti na delovnem mestu.Čakajo vas vsebine s področja digitalne pismenosti, vodenja, komunikacije in odnosov, finančnega poslovanja, spletne varnosti, bontona, jezikovne odličnosti, kadrovanja, upravljanja s časom, obvladovanja stresa in drugih pomembnih področij delovanja pri podpori menedžmentu.Zadnji dan ADME smo namenili tudi uspešnejšemu sodelovanju med vodstvom in podporo. V soboto na odru tako gostimo tudi direktorje uspešnih slovenskih podjetij.

ADMAstično prizorišče Za vse, kar je prijetno, smo ljudje bolj dojemljivi in odprti. Tako je tudi z učenjem. Kaj je lepšega, kot da svoja obzorja širite na čudoviti lokaciji?Obljubljamo vam tri nepozabne dni, ki jih boste preživeli v ADMAstični družbi.

Vabljeni v družbo, kjer razvijamo najboljšo podporo menedžmentu. 

Kongres ADMA bo potekal v očarljivem okolju Grand Hotela Bernardin. Kongresni center hotela ponuja sodobno tehnologijo in prostornost ter zagotavlja sproščeno vzdušje.GRAND HOTEL BERNARDIN OBALA 2, 6320 PORTOROŽ

Razvijamo najboljšo podporo menedžmentu! 

VSTOPITE V SVET ADMA

Organizator dogodka PlanetGV

Share This Event