top of page
Search
  • Writer's pictureZveza poslovne odličnosti Slovenije

»Nihče ne more opraviti vsega, vsak pa lahko nekaj.«

V soboto, 26. marca 2022, ko smo se ostali posvečali družinskim obveznostim, so se po dveh letih srečale predsednice klubov. V Lukovico so se pripeljale iz vseh koncev Slovenije: Predsednica Zveze Suzi iz Maribora, Manica iz Prlekije, Maja in Nataša iz Dolenjske in Bele krajine, Jelka iz Severne Primorske, Urška iz Trebnjega, Sonja in Mojca iz Ptuja, Petra iz Domžal in Simona iz Celja.


​Prvič se jim je na sestanku pridružila nova predsednica Severe Primorske Jelka Bogataj. Dobrodošla!


Imele so 14. redni Zbor članov Zveze in tako zaključile Zvezno leto 2021. Potrdile so Poročilo o delu Zveze, Poročilo nadzornega odbora Zveze, Poročilo častnega razsodišča Zveze, razrešile članice organov, ki jim je potekel mandat ter potrdile nove članice. Potrdile so programa dela, finančni načrt in višino članarine za leto 2022.

​Predsednica Suzi je v svojem poročilu takole zapisala:

"Naš pogled, čeravno največkrat uprt v prihodnost, ob zboru članov zaobjame vse, kar smo v letu, ki je prešlo, naredili. Ponosni smo na opravljeno delo, hvaležni drug drugemu, da smo znali in želeli podariti delček sebe, svojega časa in energije v skupno dobro. In preteklo leto je bilo kot že leto 2020 v vseh pogledih drugačno in posebno. A lahko smo zelo zadovoljni, saj smo znali in želeli kljub korona ukrepom slediti našim vrednotam, ki so povezovanje, sodelovanje, ustvarjanju pozitivne razlike v naših življenjih.
Število članov je manjše predvsem zaradi izstopa dveh klubov. Zveza ima trenutno 269 članov.
4. Dan Zveze V znamenju Posamezno in povezano v top zgodbe, nam je tudi tokrat uspelo v Velenju izpeljati brezhibno in vsemu navkljub. Udeležilo se ga je 46 članov.

Glede na to, da je bilo leto 2021 še vedno v znamenju koronskih ukrepov, je število klubskih dogodkov visok, kar 60, kakor tudi udeležba na njih. Članice so se udeležile več kot enega, in tako je bil skupen obisk 662 članic. Največ dogodkov, vključno z zoom dogodki, je izpeljal KPODBK, kar 17.

Izbor za Adma odličnost 2021 Je osvojila Manuela Repek, finalistke sta bili Judita Rigler in Sara Zupančič. Leto 2021 smo izpeljali danim okoliščinam primerno. Brez našega truda in iskrene želje delati za skupno dobro, nam zastavljene cilje ne bi uspelo izpeljati.

Srčna hvala vsem klubskim predsednicam ter Nataši Poljanec/podpredsednici, Vesni Medle /predstavnici za odnose z javnostmi, Maji Fink/blagajničarki in Mojci Lenart/sekretarki za priznanja, Tamari Inkret/predsednici ČR in Eriki Škrabec/predsednici NO za vestno in konstruktivno opravljanje vaših nalog.
Naj zaključim poročilu o delu za 2021 s tole mislijo: »Nihče ne more opraviti vsega, vsak pa lahko nekaj.« (povzetek iz Poročila o delu Zveze 2021, predsednica Suzi Asfour)."

Cenjeni člani Zveze, hvaležni smo lahko našim predsednicam, ki se trudijo za naše klube, aktivno sodelujejo in povezujejo. Hvala vsem in na snidenje na Bledu.

Vesna Medle, Odnosi z javnostmi Zveze


81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page