top of page
Search
  • Writer's pictureZveza poslovne odličnosti Slovenije

Poslanica ob Zboru članov

Updated: Mar 28, 2022

Maribor, 22. 2. 2022

Drage članice, cenjeni člani.



Indijanska modrost pravi, da v krogu utripa moč sveta. In ta modrost še kako drži!

Pred nami je nov krog klubskih zborov članov. V njem vsako leto znova skozi poročila o druženju, sodelovanju in povezovanju prepoznamo, koliko moči se skriva v vsakem klubskem jedru.

Ustvarili smo bogato dediščino, a ji ponekod pešata moč in žar, saj preteklost nujno potrebuje stik s prihodnostjo, z generacijami, ki ne samo, da vidijo dediščino, temveč jo želijo sprejeti in jo s svojim aktivnim delovanjem tudi razvijati. Ljudje smo pozabili, da je delo dobrina, vrednota, priložnost za deljenje svojih naravnih danosti, talentov in ne le sredstvo za pridobivanje materialnih dobrin. Prostovoljno delo, ki je ključni steber v našem združenju, pa je obenem tudi najčistejša oblika dela, ki prinaša čisto radost in izpolnjenost.

Iskreno sem hvaležna za vse naše srčne članice, ki s svojo osebno močjo skrbite, da naša zakladnica živi naprej. Do tja, kamor je vredno priti, namreč ne vodi nobena bližnjica. Zato je moja poslanica za leto 2022, VREDNO JE!

Vredno se je povezovati, sodelovati, oplajati našo tradicijo, našo dediščino in še naprej poganjati naše kroge, v katerih utripa moč našega sveta.

Ponotranjite to sporočilo, uglejte vrednost klubov in zveze za naše osebno in poklicno življenje, resnično začutite jo, in pokazala se bo pot, ki jo je vredno ubrati, zato da našo združeno zgodbo poslovne odličnosti popeljemo v cvetočo prihodnost.

Srčno vas vse pozdravljam!



Suzi Asfour,

predsednica ZKPOS

109 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page