top of page

Zbor članov Zveze in seja UO Zveze

Predstavnice osmih klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije smo se v soboto, 10. marca 2018, udeležile 21. seje UO v Velenju. Na seji, ki je potekala v Vili Herberstein, so nas zelo razvajali. Tu so se nam prvič pridružile nove članice UO: Karin Grbec iz mariborskega, Manica Hartman iz prleškega, Bojana Kavčič iz gorenjskega in Mateja Marc iz primorskega kluba. Prisrčno dobrodošlico jim je izrekla naša predsednica Zveze Suzi Asfour. Nataši Kukovec pa se je zahvalila za dosedanje štiriletno sodelovanje.

Nova energija deklet je bila prav osvežujoča, seja je bila prežeta z optimizmom, pozitivizmom. Bile smo enotne, složne. Ogromno smo se dogovorile, odločile.

V takšnem duhu je potekal tudi Zbor članov. Beseda je tekla tudi o preimenovanju našega združenja, saj se skoraj nihče več ne poistoveti z nazivom »tajnica«. Objavili bomo javni razpis za ime, ki bo odražalo naše delo in hkrati nagovoril več nazivov, ki delujejo v poslovni asistenci in podpori managementu. Prav tako potrebujemo moto, ki nas bo povezoval.

Dogovorile smo vse okoli 1. Dneva Zveze, ki je letos v organizaciji KTPS Dolenjske in Bele krajine. Kolegice se resnično iskreno veselijo obiska Bele krajine.

Neverjetno kaj zmore pozitivna ženska energija. Delovala je še celo soboto, v prve dni delovnega tedna.

Besedilo: Vesna Medle, glavna urednica spletne strani Zveze in članica UO KTPSDBK

Foto: Suzi Asfour, predsednica Zveze

EndFragment

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page