top of page

ZAHVALA PLANETU GV IN ZVEZI KPOS

ZAHVALA PLANETU GV IN ZVEZI KLUBOV POSLOVNE ODLIČNOSTI SLOVENIJE

Že vrsto let sedimo skupaj, se povezujemo, izobražujemo in prepuščamo navdihom najrazličnejših strokovnjakov. Ekipa Planeta GV resnično vsako leto da vse od sebe. Za njih in našo predsednico Zveze, Suzi Asfour, je močan izziv vsako leto navdušiti, ampak jim uspe. Predsednice klubov poslovne odličnosti imamo še to čast, da smo za svoje nesebično delo v klubu nagrajene z brezplačno kotizacijo za dva najlepša kongresa letno. Za to prečudovito gesto se iz srca zahvaljujemo Planetu GV in Zvezi klubov poslovne odličnosti Slovenije.

In še pohvala za letošnjo ADMO:

“Imam občutek, da bi lahko pisala in pisala in še vedno ne bi bila konec, še vedno bi se dalo kaj napisati in povedati. Pa vendarle. Letos sem se udeležila Adme namesto naše predsednice ptujskega kluba, ge. Sonje Hliš, zato sem že prvi večer imela čast sedeti v prav posebni družbi, na prav posebnem kraju. Da je bila hrana prav posebna, verjetno tudi ne rabim posebej omenjati. Predsednice klubov oz. upravni odbor se je sestal v prelepem Piranu, v prelepem hotelu Art Tartini. Za piko na i je poskrbela družba pozitivnih žensk, z energijo za znoret. Ravno zato sem prepričana, da zmoremo to in še več. Različne smo si, pa vendarle tako podobne.....

Adma dogodek pa je letos tudi pustil prav poseben pečat, saj je poslušanje predavanj na prostem bilo prav neverjetno pozitivno (možgančki obožujejo vonj morja 😊).

Pohvale vsem organizatorjem za odlično izpeljan dogodek. Res pa je, da so tovrstna srečanja kratka, ampak sladka. Veselim se že našega naslednjega srečanja.”

Tamara Inkret, članica Kluba tajnic in poslovnih sekretark Ptuja in okolice

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page