top of page

Motivacijski dnevi UO Zveze na Ptuju

Motivacijski dnevi Upravnega odbora Zveze klubov tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije so letos potekali na Ptuju, v času od 24. do 26. januarja 2020 v organizaciji Kluba tajnic in poslovnih sekretark Ptuja in okolice.

Ob tej priložnosti smo našim kolegicam prikazale delček naše bogate kulturne dediščine. Gostje so bile nastanjene v zasebnih sobah Šilak, kjer nas je v petek prijazno sprejel lastnik Vladimir Šilak.

V soboto smo si ogledale eno najlepših knjižnic v Evropi, Knjižnico Ivana Potrča, se spoznale z njeno zgodovino, z zapuščino pisatelja Ivana Potrča, ter z ostalimi knjižnimi dragocenostmi, ki jo bogatijo.

Po ogledu knjižnice smo se sprehodile do Mestne hiše, kjer nas je pričakala županja, Nuška Gajšek. Dopoldan smo zaključile v prijetnem pogovoru z županjo o prevrednotenju našega poklica. Sobotno popoldne smo posvetile delu, ki smo si ga zastavile. Izpeljale smo sejo Upravnega odbora, pripravile program dela za leto 2020 in izvedle Izredni zbor članov. Zvečer smo obiskale hotel Mitra, kjer nas je pričakal lastnik, gospod Peter Vesenjak. Popeljal nas je skozi zgodovino hotela, razkazal zanimivosti sob, nam pripravil ogled vinske kleti z degustacijo vin in nas v hotelski kavarni pogostil s hišno kavo Kipertz.

V nedeljo smo kljub gosti megli naše gostje popeljale na grad, kjer smo si ogledale muzejske zbirke in grajske prostore. Srečanje smo končale ob nedeljskem kosilu.

V času bivanja v najstarejšem mestu so se za dobro počutje naših gostij trudili tudi gostinci, ki so prisluhnili našim željam in nam pričarali del kulinaričnih dobrot našega mesta.

Za uspešno izvedbo Motivacijskih dni se zahvaljujemo Zasebnim sobam Šilak, Gostilni Ribič, Knjižnici Ivana Potrča Ptuj, županji Nuški Gajšek, hotelu Mitra Ptuj, hotelu Pomaranča Ptuj, Gostišču pri Tonetu, Perutnini Ptuj, podjetju Ilkos, podjetju Talum in Asfalti Ptuj ter vsem članicam Kluba tajnic in poslovnih sekretarjev Ptuja in okolice.

Sonja Hliš,

predsednica Kluba tajnic in

poslovnih sekretark Ptuja in okolice

*****

Drage vse,

iskrena hvala tebi Sonja, in tvoji ekipi za krasen motivacijski vikend. Lepo je bilo pri tebi in v vašem čudovitem Ptuju. Resnično je zakladnica tisočletij in vaša bogata kulturna dediščina je zavidljiva.

Tvoj/vaš angažma in trud smo čutile na vsakem koraku, zato še enkrat srčna hvala:

tebi, našim ptujskim kolegicam, knjižnici Ivana Potrča, gospodu Šilaku, gospe županji in vsem, ki so sooblikovali in kulinarično plemenitili MOD 2020.

Hvala vsem, ki ste prišle. Hvala za iskreno druženje, za dolgo, a mirno in ubrano sejo. Veliko smo naredile. Zavedamo se, da bo leto zahtevno, saj bo od vsake od nas zahtevalo budnost, moč in integriteto, a obenem vso našo milino in prijaznost.

Vsem vam, ki tokrat niste mogle biti z nami, želim, da ste naslednjič z nami.

Želim vam, da vam januarska narava, zavita v mraz in meglo, ponudi harmonijo in spokoj.

Velik objem k vsem,

Suzi Asfour, predsednica Zveze

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page