top of page

ADMA 2020 NA SVEŽEM ZRAKU

Letošnji utrip

Letošnja prilagoditev na drugačno leto je bila za nas udeleženke odlična. Organizator Planet GV je moral tokrat izbrati lokacijo na prostem, da je s tem dogodek varno popeljal do konca. Avditorij Portorož se je izkazal za super odločitev, saj smo bili udeleženci ves čas na svežem zraku, možgančki niso bili nič utrujeni, saj je bil dovod kisika omogočen v polni meri.

Kako bi z eno besedo opisala ADMA dogodek?

Energična

Admastična

Izjemna

Povezovalna

Edinstvena

Prijateljska

Sveža

Navdihujoča

Smešna

Zanimiva

Kako z večimi besedami?

ADMA je dogodek, kjer se srečamo ljudje, ki hrepenimo po novih znanjih, navdihih, priložnostih in poznanstvih.

Kdo nas je sezul?

Vsako leto nas kakšen predavatelj še posebej sezuje, letos recimo ne moremo mimo izjemno karizmatične profesorice angleščine Dušice Kunaver, ki nam je v pol ure obrnila pogled na učenje svetovnega jezika angleščine.

Jasmina Spahalić nas je popeljala nazaj v šolske klopi in nam osvežila pravila slovenskega jezika pri poslovnem pisanju. V kratkem času ji je uspelo navdušiti s svojim edinstvenim pogledom na naš najlepši materinski jezik.

Kako obračati besede, kako na spoštljiv način s pozitivno noto podajati slabe novice, nas je naučila Dusha B. Vidanovich in nam povedala nekaj, kar si bomo za vedno zapomnili. Besede so kot zobna pasta. Ko so enkrat izrečene, se jih ne da več stlačiti nazaj v usta.

Sari Isaković je uspelo, da nas je vklopila in popeljala v svoj svet in nam dala misliti z opisom svojih življenjskh zgodb o tem, kako delujejo možgančki in kako jih lahko sami usmerjamo. Z odprtimi usti in mislimi smo jo poslušali celo uro.

Posebna gostja, Nataša Gorenc, nas je pošteno prepotila in to kar v petkah, še nekaj dni po dogodku smo jo čutile v naših mišicah.

Da je bila letos ADMA tudi smešna, so poskrbeli trije komiki: Rok Bohinc, Nejc Šmid in Dino Kapetanović.

Predavanja pa sta popestila osrednja dogodka, okrogla miza s tremi letošnjimi finalistkami izbora ADMA Odličnosti 2020, ki sta jo tudi tokrat vodili odlični in karizmatični Polona Koštomaj in Suzi Asfour. Verjamemo, da so zmagovalka Melita Pediček Spindler ter finalistki Karmen Ručigaj ter Tanja Sitar marsikatero udeleženko opogumile za prijavo na naslednji izbor. Poleg okrogle mize s finalistkami je Suzi Asfour, predsednica Zveze klubov poslovne odličnosti Slovenija, vodila še okroglo mizo z direktorji. Suzi je več kot uspešno krmarila med Renato Kosec, podžupanjo Domžal, Viktorijo Kovačič, direktorico Waldorfskega vrtca Studenček Maribor ter Borisom Novakom, generalnim direktorjem Pošte Slovenije. Dotaknili so se kar nekaj tem in popestili sobotni dan na ADMA prireditvi.

In še in še bi lahko naštevali, prav vsak predavatelj je položil svoj kamenček na platno in skupaj smo naredili mozaik ADMA 2020, ki ne bo šel v pozabo, tudi zaradi odličnega fotografa in njegovih mojstrovin.

ZAHVALA PLANETU GV IN ZVEZI KLUBOV POSLOVNE ODLIČNOSTI SLOVENIJE

Že vrsto let sedimo skupaj, se povezujemo, izobražujemo in prepuščamo navdihom najrazličnejših strokovnjakov. Ekipa Planeta GV resnično vsako leto da vse od sebe. Za njih in našo predsednico Zveze, Suzi Asfour, je močan izziv vsako leto navdušiti, ampak jim uspe. Predsednice klubov poslovne odličnosti imamo še to čast, da smo za svoje nesebično delo v klubu nagrajene z brezplačno kotizacijo za dva najlepša kongresa letno. Za to prečudovito gesto se iz srca zahvaljujemo Planetu GV in Zvezi klubov poslovne odličnosti Slovenije.

In še pohvala za letošnjo ADMO:

“Imam občutek, da bi lahko pisala in pisala in še vedno ne bi bila konec, še vedno bi se dalo kaj napisati in povedati. Pa vendarle. Letos sem se udeležila Adme namesto naše predsednice ptujskega kluba, ge. Sonje Hliš, zato sem že prvi večer imela čast sedeti v prav posebni družbi, na prav posebnem kraju. Da je bila hrana prav posebna, verjetno tudi ne rabim posebej omenjati. Predsednice klubov oz. upravni odbor se je sestal v prelepem Piranu, v prelepem hotelu Art Tartini. Za piko na i je poskrbela družba pozitivnih žensk, z energijo za znoret. Ravno zato sem prepričana, da zmoremo to in še več. Različne smo si, pa vendarle tako podobne.....

Adma dogodek pa je letos tudi pustil prav poseben pečat, saj je poslušanje predavanj na prostem bilo prav neverjetno pozitivno (možgančki obožujejo vonj morja 😊). Pohvale vsem organizatorjem za odlično izpeljan dogodek. Res pa je, da so tovrstna srečanja kratka, ampak sladka. Veselim se že našega naslednjega srečanja.” Tamara Inkret.

Fotografije ADMA, več na njihovi FB strani: ADMA

Fotografije ADMA, več na njihovi FB strani: ADMA

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page