top of page

ADMA 2018, Kongres pisarniške odličnosti


Prvi govornici na letošnjem kongresu sta bili Polona Koštomaj – Planet GV in Suzi Asfour – Zveza tajnic Slovenije. Nadaljevali smo s predavanjem Adama Fidlerja z naslovom »Presezite tradicionalna pričakovanja«, mag. Urška Skok Klima je spregovorila o javnem naročanju. Teme izobraževanja so bile tudi o GDPR, arhiviranju, kako sodelujemo s šefom, komunikacijske tehnike…

ADMA navdih smo imeli s Petro Greiner, Slovenko leta, ki je spregovorila o Zavodu 13. Petra Greiner je mama triinpol-letne deklice Sofie, ki je bila rojena s hudo genetsko okvaro, sindromom trisomija 13. Spregovorila nam je o življenju s posebnim otrokom. Ob koncu predavanja smo skoraj vsi v dvorani imeli solze v očeh.

V večernih urah smo bili v pričakovanju razglasitve izbora za PA/TL 2018. Tokratni naziv je prejela članica našega Kluba Maja Fink, ki je zaposlena v podjetju CGP, d. d., Novo mesto. Dan smo zaključili z druženjem v Cocktail loungeu.

Naslednje jutro je potekal dobrodelni tek. Kot prva je pritekla v cilj prav naša Maja – naša zmagovalka. Zbrana sredstva od startnin so bila namenjena Zavodu 13. Sledila so predavanja z računovodsko in finančno temo, o varnem internetu ter kreativnem razmišljanju. Z nami je bila tudi odlična predavateljica in naša klubska prijateljica Irena Potočar Papež, ki je predavala o Jezikovni odličnosti. Sledilo je še predavanje o Bontonu pri poslovnih srečanjih z diplomantko Barbaro Merlak. Popoldanski čas je bil namenjen Kompetencam ADME prihodnosti. O svojem delu na Waldorfski šoli je spregovorila predsednica Zveze tajnic in poslovnih sekretarjev Slovenije Suzi Asfour. Predstavila nam je svoje dodane vrednosti s katerimi se dnevno srečuje pri svojem delu. Ena izmed teh vrednosti je sedem objemov na dan.

Sobotni dan je bil namenjen premagovanju stresa, utrujenosti, kako si dvignemo zaupanje in zavzetost.

Tridnevno izobraževanje in druženje je bilo zaključeno z okroglo mizo, ki jo je vodil izvršni direktor Planeta GV Peter Ribarič.

Besedilo: Nataša Poljanec

Fotografije: Jadranka Meglen in Planet GV

Povezava do fotografij iz podelitve: https://photos.app.goo.gl/IpOHX7a7KkJtLRNY2
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page